Gråsten Lokalhistoriske Arkiv markerer at Dronning Margrethe 2. giver tronen videre til sin ældste søn, Kronprins Frederik

Dronning Margrethes abdicering og udnævnelsen af Kronprins Frederik til Konge, markeres af Gråsten Lokalhistoriske Arkiv. Vi har lavet en ganske lille udstilling om Dronningen og om Kronprins Frederik, men vi inviterer også indenfor i vores åbningstid, til at se nogle af alle de ugeblade, udklip, hæfter og bøger vi har om Dronningen, og Kongehuset i det hele taget. Vi har gennem tiden samlet en hel del, så kom ind og fordyb dig i kongefamiliens historie – det er ret spændende.

Dagbladet Der Nordschleswiger har også været forbi, og det blev der denne lille historie ud af “Gravenstein und die Königin: „Sie verdient einen Ruhestand“

DRs Aftenshowet var på Gråsten Slotsplads tirsdag aften den 9-1-2024, for at lave liveudsendelse om Gråsten og Dronninge. Rigtig mange var mødt op for at se og skrive en hilsen til Dronningen. Herunder et par billeder.

Der skrives hilsener  i bogen til Dronning Margrethe.
Der skrives hilsener i bogen til Dronning Margrethe.
DRs Aftenshowet interwiever bl.a. sognepræst Hanne Beierholm Christensen og Gunnar Hattens
DRs Aftenshowet interwiever bl.a. sognepræst Hanne Beierholm Christensen og Gunnar Hattesen