Uddeling af midler fra Hørup Genbrug til Gråsten Lokalhistoriske Arkiv

Logo Hørup Genbrug

Hvert år uddeler den uafhængige genbrugsbutik, Hørup Genbrug, deres overskud til forskellige foreninger og andre velgørende organisationer. Vi søgte Hørup Genbrug, om at få del i uddelingen af deres overskud i år, og vi fik tildelt et beløb på 7.300kr. Arkivet har en del smalfilm liggende, både Normal 8 og Super 8, det er film fra hovedsageligt 1960erne, som vi gerne vil have digitaliseret, så flere kan få glæde af dem. Vi har nu fået anskaffet en maskine der kan digitaliserer vores smalfilm, samt en bærbar, der skal bruges til at styre vores scannere og lave video-redigering af de gamle smalfilm. Vi er utroligt glade for donationen fra Hørup Genbrug, tak for det!

Arkivmedarbejder Erik Jørgensen-Hansen ved 8mm digitaliserings maskine.
Arkivmedarbejder Erik Jørgensen-Hansen ved den nye digitaliseringsmaskine og PC.

Se en lille film herunder…

Ringridning i Gråsten 1959, Kongefamilien bader ved Dynt, Kongemodtagelse Gråsten 1962.

Skriv en kommentar